6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPreşedinta romilor din Strehaia a fost reţinută

Preşedinta romilor din Strehaia a fost reţinută

Stela Mihai, mătuşa lui Leo de la Strehaia, fiica, fiul acesteia, dar şi alte trei persoane au primit ordonanţe de reţinere, fiind suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul pe care aceştia l-au adus bugetului se ridică la aproximativ 3,3 milioane de euro.
„În urma cercetărilor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de R.I., de 36 de ani, M.S., de 52 de ani, M.L., de 34 de ani, M.M., de 33 de ani şi M.I., de 27 de ani, toţi din localitatea Strehaia, județul Mehedinţi, aceştia având calitatea de împuterniciţi şi administratori de societăţi comerciale cu sediul pe raza localităţii de domiciliu“, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi.
Cei şase suspecţi au fost reţinuţi miercuri seară, iar ieri au fost prezentaţi Tribunalului Mehedinţi, cu propunerea de arestare preventivă.
De la vila din Strehaia a Stelei Mihai au fost ridicate şi trei autoturisme de lux: BMW X6, BMW X5 şi Audi A4, a căror valoare este de aproximativ 100.000 de euro, dar şi mai multe documente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS