17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalȘofer rănit de încărcătura unei autoutilitare

Șofer rănit de încărcătura unei autoutilitare

http://www.youtube.com/watch?v=jkZRMvOBeBo

\n

Un bărbat de 41 de ani, din Caracal, județul Olt, a fost rănit miercuri, în jurul prânzului, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea, un Opel Astra, într-o autoutilitară care circula în fața sa. Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, pe DN6, la intrarea în Craiova, în apropierea Centrului Comercial Dedeman.
Potrivit polițiștilor doljeni, Laurenţiu Harabagiu, de 41 de ani, din Caracal, în timp ce conducea un Opel Astra pe DN 6, către Craiova, nu a păstrat o distanță de siguranță față de o autoutilitară Iveco încărcată cu bucăți de beton, care circula în fața sa, și a lovit-o în spate.
În urma impactului, bucățile de beton din autoutilitara condusă de craioveanul Constantin Pîrșoi, de 41 de ani, au căzut peste Opel, șoferul autoturismului rămânând încarcerat. La locul accidentului a fost trimisă o ambulanță, dar și un echipaj de descarcerare, șoferul Opelului fiind scos din mașină de pompieri și transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde a rămas internat. Polițiștii doljeni au precizat pentru GdS că șoferul Opelului nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol. După primele cercetări, polițiștii de la rutieră au stabilit accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere, din vina lui Laurenţiu Harabagiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS