11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalStudentă ucisă de tren

Studentă ucisă de tren

O tânără de 22 de ani, din localitatea Cilieni, Olt, studentă în Craiova, a murit miercuri seară la Spitalul de Urgență Craiova, la scurt timp după ce a fost lovită de un tren în Halta Bordei. Polițiștii de la Transporturi Feroviare Craiova au fost anunțați, miercuri după-amiază, despre faptul că, în Halta Bordei, trenul Inter Regio 1894 care circulă pe relația Craiova – București a lovit o persoană. Oamenii legii au ajuns la fața locului şi au constatat că victima încă trăia, aşa că au solicitat o ambulanță care a transportat-o la Spitalul de Urgenţă Craiova în stare gravă, unde a decedat în jurul orei 17.00.
Oamenii legii au stabilit că este vorba de Mihaela Sârbu, de 22 de ani, din localitatea Cilieni, Olt, care era studentă în Craiova, iar în prezent fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care tânăra şi-a pierdut viaţa. Primele indicii arată că ar fi vorba de o sinucidere, mai ales că, înainte de a se arunca în faţa trenului, fata i-a trimis fratelui ei un SMS prin care își lua adio și cerea iertare familiei. Ulterior, fratele fetei a sunat înapoi de mai multe ori, însă aceasta nu a mai răspuns. Polițiștii de la Transporturi au găsit telefonul studentei lângă linia de cale ferată, au răspuns şi au explicat familiei ce s-a întâmplat.
De altfel, şi din declarațiile mecanicului de locomotivă și ale martorilor a reieșit că tânăra de 22 de ani s-a aruncat în fața trenului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS