20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞoferul care a provocat accidentul de pe Brâncuşi, amendat

Şoferul care a provocat accidentul de pe Brâncuşi, amendat

Şoferul care a produs, sâmbătă seară, accidentul de pe strada Constantin Brâncuşi din Craiova, soldat cu un autoturism avariat şi un stâlp de beton rupt, a fost amendat de poliţiştii de la Rutieră.
Sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, şoferul unui Mercedes cu numărul de înmatriculare DJ-33-FAN, care circula pe strada Constantin Brâncuşi, a pierdut controlul direcţiei, a lovit un autoturism Opel parcat, pe care l-a proiectat într-un gard, apoi a lovit şi rupt un stâlp de beton al reţelei de energie electrică. Imediat după producerea accidentului, şoferul Mercedesului şi-a abandonat maşina avariată şi a fugit. Ulterior, poliţiştii de la Rutieră au dispus ca Mercedesul să fie dus la sediul Biroului Rutier Craiova. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat pentru GdS că, duminică după-amiază, craioveanul Ciprian Rădulescu, de 38 de ani, s-a prezentat la poliţie, unde a declarat că el a condus Mercedesul care a provocat accidentul, dar şi că a plecat de la locul faptei pentru că maşina nu avea inspecţia tehnică periodică (ITP) şi nici asigurare RCA.
Reprezentanţii IPJ Dolj au comunicat că poliţiştii de la Rutieră au hotărât să-l amendeze pe şofer cu 1.510 lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, dar şi pentru lipsa inspecţiei tehnice şi a asigurării RCA. În plus, oamenii legii au reţinut plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale maşinii, dar şi certificatul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS