9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArestat pentru furturi din farmacii

Arestat pentru furturi din farmacii

http://www.youtube.com/watch?v=h-oOydaYN7g?list=UUMjryXw74Cm_p3VGQreecdQ

Un tânăr de 18 ani, recidivist, a fost arestat preventiv, ieri, după ce s-a stabilit că este autorul unor furturi comise în două farmacii din municipiul Craiova.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, în baza probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 3, magistraţii Judecătoriei Craiova au emis pe numele lui Cătălin Păunescu, de 18 ani, din Craiova, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Oamenii legii au stabilit că tânărul de 18 ani este autorul a două furturi din două farmacii din Craiova, una de pe strada Petre Ispirescu şi alta de pe Calea Bucureşti.
Duminică, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de o farmacistă despre faptul că, în aceeaşi zi, a surprins un tânăr care a sustras mai multe produse cosmetice din farmacia în care lucrează, prejudiciul fiind de aproximtiv 500 de lei. Oamenii legii au plecat la adresa indicată şi l-au reţinut pe suspect, Cătălin Păunescu, o „cunoştinţă“ mai veche a poliţiştilor.
În urma cercetărilor făcute în acest caz s-a mai stabilit că tânărul este autorul unui alt furt dintr-o farmacie, comis pe 10 ianuarie. În cazul acestui furt, poliţiştii aveau la dispoziţie şi imaginile surprinse de camerele video ale farmaciei, în care se observă modul cum „operează“ tânărul. Se pare că Păunescu nu s-a gândit că farmacia ar putea fi supravegheată video, aşa că, în timp ce mai mulţi clienţi aşteptau la rând, a furat mai multe produse cosmetice de pe raft şi le-a îndesat într-o plasă, după care a plecat.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că Păunescu este recidivist, el fiind condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS