19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident mortal pe DN 55

Dolj: Accident mortal pe DN 55

Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața iar alți patru au fost răniți în urma unui accident grav, produs azi-noapte, pe DN 55, în localitatea doljeană Bădoși.

Potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Dolj, Ion Negrilă, de 24 de ani, din comuna Rojiște, care conducea un autoturism Alfa Romeo pe DN 55, în  localitatea Bădoşi  a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieșit de pe șosea și a lovit un stâlp din beton.

În urma impactului violent, un pasager din mașină, Florin Stănculescu, de 18 ani, din Rojişte,  a murit pe loc. Alți patru pasageri din mașina condusă de Negrilă – Cătălin Tobescu, de 19 ani, Daniel Sandu,  de 22 de ani, Ionuț Nuță, de 20 de ani și Petrișor Tobescu, de 24 de ani, toți din comuna Bratovoieşti, au fost răniți. Primul a fost rănit grav și tranportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ceilalți trei tineri au suferit leziuni mai ușoare. După producerea accidentului, Negrilă a ieșit din mașină și a fugit. Polițiștii doljeni au mai precizat că Ion Negrilă este căutat în acest moment de polițiștii de la rutieră, care fac cercetări în cazul acestui accident pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

UPDATE: Șoferul fugar a fost prins
 

Poliţiştii doljeni au reuşit să-l prindă în urmă cu puţin timp pe şoferul care a provocat un accident rutier soldat cu un mort şi patru răniţi şi a fugit. 

Ion Negrilă, de 24 de ani, domiciliat în comuna Rojişte,a fost găsit de poliţişti acasă la bunicii săi din comuna Bratovoieşti. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că, la 12 ore de la producerea accidentului, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Negrilă a declarat în faţa poliţiştilor că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat.

În acet moment, oamenii legii îl audiază pe şofer.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS