Acasă Local Olt: Incendii la Dăneasa şi Caracal

Olt: Incendii la Dăneasa şi Caracal

-

Pompierii Gărzii Stoeneşti din judeţul Olt au intervenit azi-noapte la ieşirea din comuna Dăneasa spre Radomireşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, militarii găsind în flăcări tavanul, pereţii din lemn şi instalaţia electrică, în jurul şemineului. Intervenţia a durat aproximativ o jumătate de oră, incendiul fiind lichidat înainte ca focul să se extindă şi la alte bunuri aflate în restaurant. Au ars tavanul din lemn, pereţii din lemn şi instalaţia electrică a clădirii. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din şemineu pe podeaua din lemn a localului.

Tot azi noapte, în jurul orei 4:00, pompierii Detaşamentului Caracal au intervenit în Caracal, pe strada Părului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat. În momentul sosirii echipajelor vehiculul ardea în totalitate, militarii acţionând pentru izolarea şi lichidarea incendiului, astfel încât focul să nu se extindă şi la alte autovehicule. În urma incendiului autoturismul a fost distrus. Pompierii au stabilit că maşina a ars din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, portiera stânga-spate a autoturismului fiind găsită deschisă şi cu geamul spart. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea persoanei vinovate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alexandru Stoica, prezent la Repriza de Sud

Antrenorul formaţiilor CSJ Ştiinţa U Craiova U19 şi Universitatea Craiova, Alexandru Stoica, a fost prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM)....