9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Accident pe Centura de Nord - FOTO - UPDATE

Craiova: Accident pe Centura de Nord – FOTO – UPDATE

\n

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în urmă cu puţin timp pe Centura de Nord a municipiului Craiova. Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii doljeni, este vorba de o tamponare violentă între două autoturisme, un BMW şi un Opel, acesta din urmă fiind rupt în două în urma impactului violent. În acest moment poliţiştii de la Rutieră fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul de circulaţie.

UPDATE (18:00) Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că Loredana Bădică, de 21 de ani, din Craiova, care conducea un Opel pe DN 65 F (Centura de Nord) dinspre Filiaşi către Aeroportul Craiova, la intersecţia cu strada Corneşului a virat stânga fără să se asigure şi fără a acorda prioritate de trecere unui BMW care circula regulamentar. Maşina condusă de tânără a fost lovită în plin de BMW-ul condus de George Nedea, de 25 de ani, din Craiova. Opelul a fost rupt în două, iar BMW-ul s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului.

La locul accidentului a fost trimis un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, cei doi şoferi fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale. Poliţiştii au mai precizat că au întocmit un dosar penal şi fac cercetări în cazul acestui accident rutier pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS