11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZilele Casei Royal

Zilele Casei Royal

Cu ajutorul clienţilor din zona Olteniei şi nu numai, reuşim sǎ celebrǎm, alǎturi de dumneavoastră, trei ani de la deschiderea showroom-ului Casa Royal din Craiova.

Casa Royal Decoraţiuni Profesionale vǎ stǎ la dispoziţie cu o gamǎ diversificatǎ de produse pentru amenajarea locuinţelor, hotelurilor, restaurantelor, de la furnizori precum Roberto Cavalli Home, Emiliana Parati şi mulţi alţii.

Cu ce vǎ ajutǎ Casa Royal? Vǎ oferǎ produse de calitate superioarǎ, o paletǎ largǎ de tapet, ţesături, oglinzi decorative, mochete, plinte decorative, brâuri de perete, profile decorative pentru tavan, scafe, pilaştrii, coloane, ancadramente de interior, cât şi de exterior etc.

Showroom-urile noastre vǎ oferǎ dumneavoastrǎ locul ideal pentru alegerea materialelor şi finisajelor necesare diverselor lucrǎri. Magazinele Casa Royal, pe lângǎ rolul lor clar definit, devin astfel mici centre de consultanţǎ, în care arhitecţii şi designerii sunt trataţi ca adevăraţi parteneri ai companiei noastre.

În perioada estivalǎ, noi celebrǎm buna dispoziţie şi vǎ invitǎm, începând de astǎzi, pe terasa showroom-ului Casa Royal de pe strada Alexandru Macedonski numărul 29. Vǎ aşteptǎm cu reduceri de pâna la 50% la orice produs!

www.casaroyal.ro

https://www.facebook.com/Casa Royal Decoratiuni Profesionale-Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS