9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMotociclist ucis de maşina fotbalistului Ciprian Marica - UPDATE

Motociclist ucis de maşina fotbalistului Ciprian Marica – UPDATE

UPDATE (17:16) Un motociclist şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentat astăzi, în Voluntari, de conducătorul unui autoturism aparţinând fotbalistului Ciprian Marica, relatează Agerpres.ro. Potrivit unor surse judiciare, victima avea 24 de ani şi era cetăţean român, angajat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. „Un autoturism ce ieşea din curtea unui ansamblu rezidenţial din Voluntari a vrut să facă stânga pe şoseaua Pipera-Tunari şi nu a acordat prioritate unui motociclist care mergea spre DN1, pe drumul cu prioritate. Maşina l-a acroşat pe motociclist”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov, Claudia Burada. Aceasta a spus că medicii au încercat resuscitarea motociclistului, însă nu au mai putut să-i salveze viaţa.

Burada a menţionat că autoturismul aparţine fotbalistului Ciprian Marica, însă la volan nu era acesta, ci un prieten de-al lui, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice. IPJ Ilfov desfăşoară cercetări în acest caz pentru a stabili cauzele producerii accidentului.


(15:06) Un prieten al fotbalistului Naţionalei, care conducea automobilul acestuia, ar fi lovit un motociclist, informează realitatea.net.
Autoturismul fotbalistului Ciprian Marica, condus de un apropiat al său, a ieşit dintr-un ansamblu rezidenţial din cartierul Pipera. În momentul în care a intrat pe bulevard, acesta nu s-a asigurat şi a lovit în plin o motocicletă care circula regulamentar. Potrivit primelor informaţii, motociclistul ar fi decedat. În cazul în care decesul va fi confirmat, şoferului i se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS