11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident provocat de un taximetrist băut

Accident provocat de un taximetrist băut

Un taximetrist s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce, sâmbătă, s-au urcat băut la volan, a lovit un pieton şi a fugit de la locul faptei.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.00, Iulian Mititelu, de 38 de ani, din localitatea Coşoveni, care mergea pe trotuar, pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova, a fost accidentat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.
În urma investigaţiilor făcute de poliţiştii de la Rutieră, şoferul fugar a fost identificat ca fiind Mihai Velecico, de 26 ani, din comuna Şimnicu de Sus. Oamenii legii au stabilit că Velecico, care conducea un taxi Dacia Logan, a încercat să intre pe aleea unui restaurant, moment în care l-a accidentat pe Mititelu, care circula pe trotuar. Taximetristul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii doljeni au mai precizat că taximetristului i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS