9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA căzut cu maşina în râul Amaradia şi a murit

A căzut cu maşina în râul Amaradia şi a murit

Un bărbat de 50 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa duminică noaptea după ce a căzut în râul Amaradia cu maşina pe care o conducea pe DN 6.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, duminică noapte, în jurul orei 23.30, craioveanul Marian Giubegeanu, de 50 de ani, care conducea un Opel Frontera pe DN 6 dinspre Filiaşi către Craiova, pe podul peste râul Amaradia a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe drum şi a plonjat în apă. La locul accidentului au fost trimise un echipaj de descarcerare şi unul SMURD, însă medicii nu i-au putut salva viaţa şoferului, care a murit pe loc în urma accidentului. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că Marian Giubegeanu a pierdut controlul Opelului din cauza vitezei excesive cu care circula.
Un alt accident de circulaţie a fost înregistrat duminică dimineaţă, pe strada Brestei din municipiul Craiova. Florin Pătru, de 27 de ani, care conducea un Opel, a pierdut controlul direcției şi a lovit şi rupt un stâlp din beton al reţelei de energie electrică. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar după verificările făcute de poliţişti s-a stabilit că nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele lui Pătru a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis și distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS