20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCadavre carbonizate găsite într-o maşină

Cadavre carbonizate găsite într-o maşină

Două cadavre carbonizate a fost descoperite ieri, în jurul prânzului într-o maşină incendiată, la marginea localităţii Meriş din judeţul Mehedinţi. Un bărbat a dat peste autovehicul când mergea la pescuit şi a sunat la 112. Martorul le-a spus poliţiştilor că în interiorul maşinii se pot vedea resturi de oase.

Maşina, aproape făcută scrum, a fost descoperită în zona denumită „Lacuri“, acolo unde localnicii spun că în această perioadă vin foarte mulţi oameni la pescuit. Martorul care a sunat la poliţie a spus că în noaptea anterioară văzuse un foc mare, dar a crezut că sunt pescari care ard cauciucuri ca să alunge ţânţarii. „Eu am văzut azi-noapte (noaptea de luni spre marţi – n.r.) un foc mare, dar nu mi-am dat seama că arde o maşină, pentru că aici vin des oameni la pescuit şi ard noaptea cauciucuri ca să alunge ţânţarii. Nu m-am gândit să sun la poliţie. Azi (ieri – n.r.), pe la 11.00, am plecat la pescuit şi, când am trecut pe aici, am văzut maşina, m-am apropiat şi am observat nişte oase, dar nu ştiu dacă sunt de om“, le-a povestit martorul poliţiştilor.

„În jurul orei 11.30, ofiţerul de serviciu a fost anunţat prin 112 că în localitatea Meriş, zona Lacuri, se află o maşină incendiată şi în interior se pot vedea resturi osoase. Echipa operativă coordonată de adjunctul inspectoratului s-a deplasat la faţa locului, pentru a efectua cercetări“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Maşina incendiată a fost găsită într-o zonă greu accesibilă, într-o mică prăpastie. O echipă de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Mehedinţi a ajuns la faţa locului pentru cercetări, primele informaţii arătând că maşina incendiată este înmatriculată în Bulgaria. Ulterior, anchetatorii au stabilit că maşina a fost văzută ultima dată în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj.

Criminaliştii au găsit resturi osoase umane între scaunele din faţă ale autoturismului, precum şi în portbagaj şi au stabilit că resturile umane provin de la două cadavre, unul al unui bărbat şi celălalt al unei femei. Se presupune că ar fi vorba despre doljeanul Ionuţ Ulăreanu, din Filiaşi, iar despre femeie se ştie deocamdată doar că ar fi din localitatea Turceni, judeţul Gorj. Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil este vorba despre un dublu asasinat.

Ancheta în acest caz este coordonată de Parchetul Judecătoriei Strehaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS