9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRăniţi într-un Matiz răsturnat de un Audi

Răniţi într-un Matiz răsturnat de un Audi

Trei persoane au fost internate în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova ieri, după ce maşina în care se aflau, un Daewoo Matiz, a fost lovită violent de un Audi care circula regulamentar.
Accidentul de circulaţie s-a produs ieri-dimineaţă, în jurul orei 4.00, la intersecţia străzii Paşcani cu bulevardul Nicolae Titulescu. Din cercetările făcute de poliţiştii Biroului Rutier, s-a stabilit că Marcel Ţereanu, de 41 de ani, din Craiova, care conducea un Daewoo Matiz pe strada Paşcani, când a ajuns la intersecţia cu bulevardul Nicolae Titulescu nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Audi A6 condus regulamentar de Alexandru Costin, de 23 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului violent, Matizul s-a răsturnat în mijlocul intersecţiei, iar Audiul condus de Costin s-a oprit pe scuarul care desparte cele două sensuri de mers ale bulevardului.
La locul accidentului au fost trimise echipajele de Descarcerare şi SMURD ale pompierilor doljeni, una dintre victime fiind scoasă din Matiz de echipajul de descarcerare. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Emilia Ţereanu, de 39 de ani, şi Doina Coliţă, de 35 de ani, ambele din Craiova, pasagere în Matiz, au fost transportate în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova. La aceeaşi unitate medicală a fost transportat cu o ambulanţă şi Marcel Ţereanu, care a suferit mai multe fracturi ale coastelor.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul amândurora, şi că Marcel Ţereanu este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS