9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cristian Becheanu, salvatorul de la Segarcea, împlineşte 15 ani

Dolj: Cristian Becheanu, salvatorul de la Segarcea, împlineşte 15 ani

Cristian Becheanu, băiatul care l-a salvat din fântână pe Gabriel Ruiu, în vârstă de trei ani, împlineşte astăzi 15 ani. Ieri, copilul a primit vizita senatorului Mircea Geoană, care i-a dăruit un laptop şi câteva volume de Jules Verne, dar şi invitaţia de a vizita Palatul Parlamentului și Inspectoratul pentru situații de urgență București.
„Ceea ce ai făcut tu este un gest nemaipomenit. Eşti o fire curajoasă, este clar acest lucru, iar pentru acest lucru meriţi toate felicitările noastre. Curajul pe care îl ai este un dar de la Dumnezeu şi cu siguranţă, dacă îţi vei alege să lucrezi ca pompier, o să ai mult succes. Pentru că este ziu ta, chiar de Florii, pentru că ai făcut o reclamă frumoasă oraşului tău şi mai mult, pentru că ai salvat o viaţă, îţi facem şi noi un mic cadou. Am aflat că îţi doreai un laptop, aşa că îl ai acum. Ai aici şi câteva cărţi pentru lectură, pentru a te delecta. Sper ca volumele lui Jules Verne să îşi deschidă mintea şi sufletul. După Sărbătorile Pascale te aştept la Bucureşti, împreună cu familia şi colegii tăi de clasă, pentru că meriţi să fii felicitat de toţi colegii mei din Parlament. Multă baftă în continuare şi felicitări pentru gestul făcut”, i-a spus senatorul de Segarcea lui Cristian.
De asemenea, Primăria Segarcea îi va construi o casă, primarul Nicolae Popa dând asigurări că imobilul va fi gata în doi ani de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS