11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSeverineni fără apă caldă

Severineni fără apă caldă

Regia Autonomă pentru Activități Nucleare a oprit apa caldă la mai multe asociații de proprietari din Drobeta Turnu Severin din cauza datoriilor foarte mari pe care aceștia le au la întreținere. Locatarii care nu au datorii cer ca măsurile să fie luate strict împotriva datornicilor. 

„De ce să ne chinuim noi în locul celor care nu plătesc, dacă eu sunt cu plata la zi? Nu am datorii, dar stau fără apă caldă ca şi cei care nu şi-au plătit de câţiva ani. Nu îmi este uşor să încălzesc apa pe aragaz. Atunci nu mai plătesc nici eu! Să facă bine cei de la RAAN să vină și să încheie contracte cu fiecare proprietar și atunci să taie la cei cu datorii, nu la toată lumea!“, a declarat unul dintre proprietari.
Încă din 2010, fosta conducere a Prefecturii Mehedinți a cerut administrației locale și celor de la Termo să se întocmească contracte cu fiecare om, nu la comun, pe asociație, tocmai pentru a se evita astfel de probleme, însă solicitările au rămas nesoluționate pe masa celor responsabili să găsească o soluţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS