9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident în staţia peco

Accident în staţia peco

Doi şoferi au fost răniţi uşor, ieri-dimineaţă, în urma unei tamponări produse în apropierea unei staţii peco de pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova.
Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, un echipaj SMURD, unul de descarcerare şi o autospecială au intervenit ieri-dimineaţă, la un accident rutier produs pe bulevardul Decebal, în urma căruia un autoturism a fost proiectat într-o staţie peco din apropiere.
După ce au ajuns la locul accidentului, echipajele de intervenţie au acordat primul ajutor celor două victime, după care le-au transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Pentru că unul dintre autoturisme lovise un cămin de recuperare a vaporilor de combustibil, pompierii doljeni au asigurat măsurile de protecţie a gurilor de alimentare a rezervoarelor de combustibil.
Ulterior, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabilă pentru producerea accidentului este Nicoleta Ghiţă, de 38 de ani, care conducea un Opel şi nu a respectat indicatorul „Stop“ când a ieşit de pe strada Mihai Bârca în bulevardul Decebal. Opelul condus de femeie a fost lovit în plin de un Seat, la volanul căruia se afla Petre Popescu, de 40 de ani, după care a fost proiectat în staţia peco şi s-a oprit într-un cămin de recuperare a vaporilor de combustibil.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că, în acest caz, se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS