17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCompetiţie în administraţia publică

Competiţie în administraţia publică

Pentru al şaselea an consecutiv, în data de 15 aprilie 2013, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a lansat Competiţia celor mai bune practici în administraţia publică din România. Scopul acestui demers este acela de a identifica, evidenţia şi disemina cele mai eficiente şi inovative iniţiative din administraţia publică, de a face cunoscute experienţa şi rezultatele remarcabile ale autorităţilor şi instituţiilor publice din România. 

Competiţia se finalizează cu premierea celor mai bune practici în cadrul conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public” şi diseminarea acestora la nivel naţional printr-un Ghid de bune practici.  
Înscrierea exemplelor de succes se realizează on-line pe website-ul www.anfp.gov.ro, la secţiunea Inovaţie şi calitate, în perioada 15 aprilie – 30 iunie 2013, participarea la competiţie fiind deschisă tuturor instituţiilor şi autorităţilor publice.
Tematicile celei de-a VI-a ediţii a competiţiei sunt:
– Administraţia publică între constrângerile sistemice şi dezvoltarea factorului uman;
– Social media – mecanism de facilitare a dialogului cu cetăţenii;
– Parteneriatul – formula de succes a performanţei instituţiilor în beneficiul cetăţenilor.
Autorităţile şi instituţiile publice se pot înscrie cu unul sau mai multe cazuri de bună practică pe oricare dintre ariile tematice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS