9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAdministratorii mai trag o dată

Administratorii mai trag o dată

Pe 30 aprilie, autoritatea locală organizează a treia etapă de evaluare/reevaluare atât pentru administratorii care nu au promovat testul-grilă, cât şi pentru administratorii în funcţie care nu s-au prezentat la evaluarea/reevaluarea din 23 februarie şi 19 martie.
În vederea susţinerii testării, administratorii de imobile în funcţie care nu s-au prezentat la evaluarea/reevaluarea din data de 23 februarie şi 19 martie, vor depune la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni – Primăria Municipiului Craiova, str. A. I. Cuza, nr. 7, până pe 26 aprilie, cererea însoţită de următoarele documente: certificatul de cazier judiciar, atestatul în original, dovada că este apt din punct de vedere medical şi psihologic pentru desfăşurarea unei astfel de activităţi şi o copie xerox după actul de identitate.
Administratorii de imobile în funcţie, care nu au promovat testul-grilă la evaluarea organizată în data de 19 martie, vor depune doar cerere pentru participare la o nouă evaluare.
Administratorii de imobile în funcţie la această dată, care au fost atestaţi în anul anterior, nu au obligaţia de a participa la evaluarea din acest an.
Evaluarea administratorilor de imobile va fi determinată prin probă scrisă (test grilă), care va conţine 20 de întrebari, din legislaţia specifică activităţii de administrare a imobilelor.
Testul-grilă, care este stabilit de comisia de atestare, se consideră promovat în cazul obţinerii a cel puţin 60 de puncte.
Testarea se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Craiova, pe 30 aprilie, ora 11.00.
Informaţii suplimentare se pot obţine la 0251.416.235 – interior 366 Serviciul Control şi Monitorizare Asociaţii de Proprietari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS