17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArest prelungit pentru ucidere din culpă

Arest prelungit pentru ucidere din culpă

Tribunalul Dolj a hotărât, ieri, să respingă recursul formulat de tânărul de 27 de ani, din comuna Teasc, care a lovit cu maşina doi copii din Malu Mare şi a fugit de la locul accidentului.
Adrian Marius Chisăliţă, de 27 de ani, din comuna Teasc, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce, în seara zilei de 23 martie, a lovit cu maşina doi copii din comuna Malu Mare, care mergeau pe marginea drumului, unul pe bicicletă, iar celălalt pe jos. În urma impactului, băiatul care era pe bicicletă, Marius F., de 12 ani, a fost rănit grav, iar prietenul său, Mircea B., de 14 ani, a suferit leziuni mai uşoare. Marius a murit sâmbătă seară, din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului de circulaţie.
După ce i-a lovit pe cei doi copii, Chisăliţă a fugit de la locul accidentului şi a fost identificat şi prins de poliţiştii doljeni abia vineri, pe 29 martie.
În urma cercetărilor făcute de oamenii legii s-a stabilit că, după ce i-a accidentat pe cei doi copii, Chisăliţă s-a dus la Teasc şi a încercat să ascundă VW Golf pe care îl condusese în seara zilei de 23 martie. Ulterior, tânărul s-a hotărât să dezmembreze complet autoturismul pentru a ascunde fapta comisă şi avariile maşinii.
În cursul zilei de sâmbătă, înainte să moară băiatul pe care îl accidentase, Adrian Marius Chisăliţă a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova. Şoferul, care este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă după moartea copilului de 12 ani, a făcut recurs împotriva hotărârii instanţei. Ieri, Tribunalul Dolj a respins ca nefondat recursul făcut de tânărul doljean, astfel că acesta va fi cercetat în continuare în stare de arest pentru faptele comise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS