11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziţii la hoţii din Valea Stanciului

Percheziţii la hoţii din Valea Stanciului

http:http://www.youtube.com/watch?v=l_r–s6mons

Poliţiştii din Bechet au făcut, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii în comuna doljeană Valea Stanciului, la locuinţele unor persoane suspectate că au comis mai multe furturi în localitate şi în comunele învecinate, fiind găsite şi ridicate peste 30 de animale şi mai multe bunuri provenite din comiterea de furturi.

Reprezentanţii IPJ Dolj au comunicat că, în baza unor informaţii deţinute de poliţişti, instanţa a emis şase autorizaţii de percheziţie, în baza cărora au fost efectuate percheziţii la locuinţele din Valea Stanciului ale unor suspecţi de comiterea furturilor sau de tăinuirea bunurilor provenite din comiterea de furturi. La acţiune au participat aproape 50 de poliţişti, care au fost însoţiţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale, pe lângă cele şase locuinţe fiind verificate şi trei stâne situate pe raza comunei Valea Stanciului.
În urma acţiunii, au fost soluţionate patru dosare penale de furturi care erau înregistrate în evidenţa poliţiei cu „autori necunoscuţi“ şi au fost recuperate mai multe bunuri şi animale furate – şase vaci, şapte capre, 19 oi, o motosapă, patru polizoare, un cazan de ţuică, dar şi alte bunuri care nu au putut fi justificate de suspecţi. Acasă la Marin Tincu, poliţiştii au găsit o motosapă, un cazan de ţuică, un polizor, o bormaşină şi doi baloţi de sârmă. După percheziţia casei, poliţiştii s-au dus şi la stâna lui Tincu, unde au fost găsite trei oi şi trei capre, care fuseseră furate de la trei persoane din Măceşu de Jos şi Cârna. În timpul acţiunii poliţiştilor, la sediul Postului de Poliţie s-a prezentat Nicolae Diacomu, de 62 de ani, din localitate, care s-a plâns că în noaptea de marţi spre miercuri i-au fost furate din gospodărie mai multe bunuri, printre care cazanul de ţuică şi motosapa găsite în urma percheziţiei făcute acasă la Tincu. Poliţiştii doljeni au mai precizat că suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS