17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Percheziţii la hoţii de animale

Dolj: Percheziţii la hoţii de animale

http:http://www.youtube.com/watch?v=l_r–s6mons

Mai multe percheziţii au fost efectuate, ieri, de Poliţia oraşului Bechet, pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de animale şi furturilor din locuinţe comise în mediul rural. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, magistraţii au emis şase autorizaţii de percheziţie, în baza cărora au fost efectuate percheziţii la locuinţele unor suspecţi de comiterea furturilor sau de tăinuirea bunurilor provenite din comiterea de furturi, toţi domiciliaţi în comuna Valea Stanciului.

În urma acţiunii au fost soluţionate patru dosare penale care erau înregistrate în evidenţa poliţiei cu „autori necunoscuţi” şi au fost recuperate mai multe bunuri şi animale sustrase de suspecţi: 6 vaci, 7 capre, 19 oi, 1 motosapă, 4 flex-uri, un cazan ţuică de 100 l capacitate, alte bunuri ce nu au putut fi justificate ridicate în vederea cercetărilor – o căldare de aramă cu capacitatea de 80 l, un flex, o bormasină, doi baloţi sârmă.

La acţiune au fost mobilizaţi 48 de poliţişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. În continuare, se desfăşoară activităţi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, cu făptuitorii în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS