20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalContracte noi pentru apă şi canal

Contracte noi pentru apă şi canal

Compania de Apă Oltenia îi cheamă pe craioveni să-şi reînnoiască abonamentele pentru serviciul de furnizare apă potabilă şi canalizare. Au obligaţia să încheie contracte noi doar abonaţii, persoane fizice şi juridice, care au contracte de prestare-furnizare a serviciului încheiat înainte de 31.12.2009.
„SC Compania de Apă Oltenia SA a demarat o campanie de reînnoire a contractelor de prestare/furnizare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare în scopul respectării prevederilor Legii nr. 51/2006 (servicii comunitare de utilități publice), Legii nr. 241/2006, cu modificările și completările ulterioare, prevederile Ordinului nr. 90/2007 al ANRSC și Regulamentului Serviciilor de Alimentare cu Apă și de Canalizare modificat prin Hotărârea nr. 17/2012 a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Oltenia“, a precizat Mihaela Chiriţescu, purtătorul de cuvânt al CAO.
Pentru a putea încheia noile contracte, craiovenii trebuie să facă dovada proprietăţii (pentru persoane fizice) prin act de proprietate, certificat de moştenitor, certificat de atestare fiscală de la Direcţia Impozite şi Taxe. Se va depune, totodată, un certificat de nomenclatură stradală şi o copie după actul de identitate. Persoanele juridice trebuie să aducă copii după actele de proprietate sau alte documente care să le ateste dreptul de folosinţă asupra imobilului unde figurează ca abonaţi. La acestea se adaugă un certificat constatator de la Registrul Comerţului, certificat de înregistrare fiscală şi o copie după cartea de identitate a reprezentantului respectivei instituţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS