5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎncă două accidente pe drumurile din Dolj

Încă două accidente pe drumurile din Dolj

Un bărbat, de 63 de ani, din comuna doljeană Şimnicu de Sus a murit, iar doi şoferi au fost răniţi în urma a două accidente de circulaţie produse joi în localităţile Şimnicu de Sus şi Coţofenii din Dos.
Primul accident a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe DN 6B, în comuna Şimnicu de Sus. Poliţiştii doljeni au precizat că Octavian Popescu, de 24 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o Dacia, s-a angajat în depăşirea unui Matiz condus de Ionuţ Andrei, de 26 ani, din comuna gorjeană Albeni, care, la rândul său, se afla deja în depăşirea altui autovehicul. În momentul „triplării“, Popescu l-a lovit şi accidentat mortal pe Bebe Işlicaru, de 63 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care mergea pe marginea drumului. Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au întocmit pe numele lui Octavian Popescu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
Al doilea accident, în urma căruia doi şoferi au fost răniţi, s-a produs în jurul orei 23.30, în comuna Coţofenii din Dos. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că Alexandru Călin, de 22 de ani, din localitate, care conducea Opelul Astra al tatălui său, a virat stânga fără să se asigure şi a fost lovit de Fordul condus de Daniel Boncele, de 19 ani, din aceeaşi localitate.
În urma impactului, Opelul condus de Călin a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului, iar ambii şoferi au fost răniţi uşor. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că în cazul acestui accident se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS