17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare violentă la Malu Mare

Tamponare violentă la Malu Mare

Şapte persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova miercuri seară, în urma unui accident rutier provocat de şoferul unei „bulgăroaice“, care a încercat să depăşească o coloană de maşini.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, miercuri seară, în jurul orei 19.00, Gabriel Serdaru, de 40 de ani, din Craiova, care conducea un Opel Astra înmatriculat în Bulgaria pe DN 55, în comuna Malu Mare a intrat în depăşirea unei coloane de maşini şi a lovit frontal un VW Golf condus regulamentar din sens invers de Dumitru Ciocan, de 38 de ani, tot din Craiova.
În urma impactului violent dintre cele două autoturisme, Opelul s-a răsturnat, iar ambii şoferi au fost răniţi grav. Leziuni mai uşoare au suferit Eleonora Şerban, de 21 de ani, din Teasc, pasageră în Opelul condus de Serdaru, dar şi Cătălin Pesa, de 34 de ani, pasager în Golf. Alte trei persoane, un copil de 11 ani, o tânără de 14 ani şi Otilia Pesa, de 35 de ani, toţi pasageri în Golf, au suferit leziuni care nu le pun viaţa în pericol. Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova cu mai multe ambulanţe, dintre care două SMURD. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că Serdaru este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS