20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalStoica Ştefan: Posibilităţile de creştere economică ale agriculturii trebuie valorificate

Stoica Ştefan: Posibilităţile de creştere economică ale agriculturii trebuie valorificate

Stoica Ştefan, candidatul Alianţei România Dreaptă pentru Colegiul 8 Băileşti Camera Deputaţilor, s-a întâlnit, duminică, cu alegătorii din comuna Bârca prezenţi în târgul de săptămână.
Stoica Ştefan i-a ascultat pe oamenii din Bârca şi le-a prezentat acestora oferta electorală a Alianţei România Dreaptă privind dezvoltarea sectorului agricol. Stoica a declarat că potențialul agriculturii românești a fost neglijat de guvernele de stânga.
„Fără discuţie că principalul nostru efort trebuie îndreptat către redresarea agriculturii româneşti şi creşterea nivelului de trai al oamenilor care locuiesc în mediul rural. Dezvoltarea rurală a României a fost abandonată în perioada post-decembristă. Este necesar ca imensele posibilităţi de creştere economică ale agriculturii şi ale mediului rural să fie reevaluate şi valorificate, atât prin investiţii adecvate, cât şi prin elaborarea sau actualizarea strategiilor de dezvoltare rurală integrată. Agricultura rămâne unul din sectoarele cu cel mai important potenţial de creştere şi unul din sectoarele pe nedrept neglijate de toate guvernările de stânga”, a spus Ştefan Stoica, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 8 Băileşti, după întâlnirea cu alegătorii din comuna Bârca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS