9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu la subsolul unui bloc

Incendiu la subsolul unui bloc

Mai bine de trei ore, 40 de pompieri de la ISU Drobeta au intervenit ieri pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la subsolul unui bloc-turn din Drobeta Turnu Severin. Locatarii au observat că pe geamurile de aerisire ieșea un fum dens şi au alertat pompierii.
Forţele de ordine au găsit la subsolul imobilului cu zece etaje mai multe boxe improvizate de locatari, unde au fost depozitate tot felul de obiecte. Deocamdată nu se ştie de unde a pornit focul. „Am fost anunţaţi de locatarii blocului A de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin că de la subsolul blocului se observă un fum dens. Am intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială pentru evacuarea fumului şi 40 de ofiţeri. Sursa izbucnirii incendului este în curs de stabilire“, a declarat şeful operaţiunii.
Locatarii de la parter, etajele unu şi doi au fost evacuaţi preventiv pentru a nu se înregistra victime. Oamenii au fost destul de rezervaţi în declaraţii. „Lăsaţi-ne în pace! Asta este, s-a aprins ceva, nu e mare lucru“, a spus un locatar vizibil supărat de producerea incendiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS