14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDescoperit cu BMW-ul furat la vamă

Descoperit cu BMW-ul furat la vamă

Un autoturism de lux BMW, seria 5, în valoare de 20.000 de euro, a fost indisponibilizat luni seară de poliţiştii de frontieră mehedinţeni de la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, după ce fusese semnalat ca fiind furat din Italia, din 2009, fiind căutat ca probă într-un dosar penal. La volanul maşinii se afla un bărbat, Vasile L., de 34 de ani, din Piatra Olt.
„La controlul de frontieră, existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere a autoturismului de către Vasile L., poliţiştii de frontieră au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de aceasta“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt în cadrul IJPF Mehedinţi.
Autoturismul furat este fabricat în anul 2006 şi are o valoare de 20.000 de euro. Oamenii legii i-au întocmit bărbatului lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS