20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Tumbe cu Loganul

Două persoane au fost rănite uşor, vineri seară, după ce autoturismul cu care circulau s-a răsturnat pe DN 6, în localitatea doljeană Cârcea.
Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, Maria Iordache, de 33 de ani, din Craiova, care conducea o Dacia Logan pe DN 6, dinspre Caracal către Craiova, în localitatea Cârcea a intrat în depăşirea unui autoturism Skoda Octavia, pe care l-a acroşat în momentul în care a încercat să revină de pe contrasens, exact în dreptul unui indicator cu Depăşirea Interzisă. După ce a acroşat Skoda, tânăra a pierdut controlul Loganului, care a ajuns în şanţul de pe partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat de câteva ori şi a căzut pe drum, pe roţi. Şoferul unui camion care circula în spatele Skodei a frânat puternic şi a virat stânga, reuşind astfel să evite impactul cu Loganul care se răsturnase pe şosea.
În urma „acrobaţiei“, atât şoferiţa, cât şi pasagera din Logan au scăpat cu câteva zgârieturi. Aceasta din urmă a fost totuşi transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.
Unul din poliţiştii de la Rutieră care au făcut primele cercetări la faţa locului nu era la prima întâlnire cu tânăra şoferiţă. Acesta îi suspendase permisul de conducere pentru 30 de zile în urmă cu aproximativ două luni pentru o… depăşire neregulamentară. Craioveanca şi-a recâştigat permisul în instanţă, iar vineri a provocat un accident rutier, tot după o depăşire neregulamentară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS