20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA rupt un stâlp cu Dusterul

A rupt un stâlp cu Dusterul

Un angajat al Civitas a fost rănit grav sâmbătă dimineaţă după ce a intrat cu Dacia Duster pe care o conducea într-un stâlp de pe strada Principatele Unite din Craiova.
Conform poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4.30, un tânăr de 29 de ani, din Caracal, care conducea o Dacia Duster a firmei de pază şi protecţie Civitas pe strada Constantin Brâncuşi, după ce a trecut de intersecţia cu strada Principatele Unite, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un stâlp de beton al reţelei de energie electrică, pe care l-a retezat.
Primele cercetări în acest caz au fost făcute de către agenții Serviciului Circulație Rutieră al Poliției Locale Craiova, aceştia fiind şi cei care au chemat o ambulanţă la locul accidentului. Şoferul a fost rănit grav în urma impactului dintre Duster şi stâlpul de beton, bărbatul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Pe 18 aprilie 2011, cinci persoane au fost rănite după ce un Opel Astra, care circula pe strada Tufănele, a fost lovit în plin de o Dacie Duster a Civitas, care circula pe bulevardul Nicolae Titulescu. În urma impactului violent dintre cele două autovehicule, Dacia a lovit o bordură, după care s-a răsturnat pe scuarul care separă sensurile de mers. Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit că responsabil de producerea accidentului a fost şoferul Opelului, care nu a acordat prioritate de trecere Daciei Duster care circula pe drumul cu prioritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS