9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi femeile fac contrabandă

Şi femeile fac contrabandă

Poliţiştii de frontieră orșoveni au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile 400 de litri de alcool de provenienţă sârbească. Alcoolul aparţinea unei femei din municipiul Arad care nu avea documente pentru marfă şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală.

5.000 de lei dintr-un foc

Femeia le-a spus oamenilor legii că a cumpărat alcoolul de la mai multe persoane din localitatea Gura Văii cu suma de 3.500 de lei şi urma să îl vândă în localităţi din apropierea Aradului. Din comercializarea celor 400 de litri de alcool, femeia urma să câştige peste 5.000 de lei.
„La controlul autoturismului aparţinând Iulianei V., de 53 de ani, din municipiul Arad, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul autovehiculului cantitatea de 389 de litri de alcool etilic pentru care  aceasta nu avea acte de provenienţă. Iuliana V. a declarat că a cumpărat alcoolul de la mai multe persoane din localitatea Gura Văii, cu suma de 3.500 de lei, cu scopul de a-l comercializa în satele și comunele din județul Arad“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IJPF Mehedinţi.
Arădencei i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS