14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPonta, întâmpinat cu scandal la Severin

Ponta, întâmpinat cu scandal la Severin

Scandal la întâlnirea pe care Victor Ponta a avut-o sâmbătă la Drobeta Turnu Severin. Codruţa Rogoveanu, membru al organizaţiei Bâcleş, i-a cerut președintelui PSD Mehedinţi demisia şi l-a acuzat că prăbuşeşte USL în sondaje. Pentru că nu a  fost lăsată să se adreseze mulţimii din sala Casei Tineretului, Codruţa Rogoveanu a blocat conferinţa de presă pe care Victor Ponta o avea programată. Şedinţa liderului PSD Victor Ponta a fost boicotată la Drobeta Turnu Severin. Preşedintele organizaţiei PSD Bâcleş a vrut să-i demonstreze cu acte lui Ponta că preşedintele filialei Mehedinţi, Adrian Duicu, a vrut să treacă la PDL şi că trage partidul în jos.
Victor Ponta a vrut să o asculte pe preşedinta de la Bâcleş, dar între patru ochi. „Nu este normal ca Adrian Duicu, preşedintele PSD Mehedinţi, să iasă în faţă doar atunci când vine domnul Ponta la întâlniri şi să spună că partidul stă foarte bine, când, de fapt, nu este deloc aşa. PSD Mehedinţi este la capătul prăpastiei şi nimeni nu vrea să recunoască asta. Şi noi, ceilalţi membri, avem câte ceva de spus şi vrem să venim în faţa mulţimii, de ce nu ne ascultă nimeni? De ce stă doar Duicu la prezidiu, când el, de fapt, spune numai minciuni şi nu face nimic?“, a strigat Codruţa Rogoveanu în faţa mulţimii. Ziariştii au încercat să obţină un punct de vedere de la Victor Ponta, dar acesta a refuzat să vorbească despre incident.
„Despre acest mic incident în care doamna respectivă încerca să invoce anumite lucruri nu am ce să spun. Probabil că sunt nişte mici nemulţumiri la nivel de judeţ, dar care se vor rezolva. Eu mă aflu din alte motive aici. Vreau să vorbim despre ceea ce vom face noi ca partid pentru alegerile de la anul şi să-i facem pe oameni să înţeleagă că alături de PSD toate problemele vor lua sfârşit. Noi nu suntem ca Traian Băsescu şi echipa lui“, a declarat Victor Ponta. Imediat după scandal, Codruţa Rogoveanu şi-a dat demisia din PSD şi s-a înscris în PC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII