9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO familie din Strehaia a rămas fără casă

O familie din Strehaia a rămas fără casă

O familie din Strehaia a rămas de ieri fără casă, după ce a fost pusă în aplicare o executare silită prin care oamenii au fost nevoiţi să plece din locuință.
Mihai Octavian, din Strehaia, a semnat un contract de împrumut, prin care a primit de la un cetățean din Craiova suma de 8.000 de euro, pe care a fost de acord să o înapoieze cu o dobândă de 20%.
„Eu am încheiat un contract cu Munteanu Alin Cristian, din Craiova, care mi-a împrumutat suma de 8.000 de euro, pe care să o dau înapoi cu dobândă de 20%, dar el în contract a trecut că eu trebuie să îi dau 170.000 de lei şi că sunt de acord să îmi ia casa dacă nu plătesc“, a spus Mihai Octavian.
Alin Munteanu şi-a trimis executorii să îi scoată pe oameni afară din imobil.
„Pe mine nu mă interesează acuzele care se aduc, nu fac obiectul competenţei mele. Eu am pus în aplicare o executare în urma unei decizii judecătoreşti, întrucât nu a fost respectat un contract de împrumut încheiat între Mihai Octavian din Strehaia şi Munteanu Alin din Craiova. Am pus în aplicare executarea, le-am dat voie cetăţenilor romi să îşi ia bunurile mobile, mai departe nu este treaba mea. Nu ştiu dacă este vorba despre un împrumut legal sau ilegal, nu sunt eu competent să răspund de aceste lucruri“, a declarat Iulian Puşcă, executor.
Mai multe echipaje ale poliţiei şi jandarmeriei au fost solicitate să asigure liniştea şi ordinea în zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII