9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact între o căruţă şi un autoturism

Impact între o căruţă şi un autoturism

Un copil şi o femeie din Mehedinţi au ajuns în stare gravă la spital, după ce o căruţă cu lemne a fost lovită în plin de un autoturism. Accidentul de circulaţie a avut loc pe DE 70, pe pasarela de la intrarea în comuna Şimian.
Căruţaşul împreună cu fiul său de opt ani mergeau spre casă. La un moment dat, căruțașul a vrut să depăşească, iar din faţă venea un autoturism. În ciuda încercărilor şoferiţei de a-i evita, impactul a fost violent.
Şoferiţa a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii, iar minorul de opt ani a fost aruncat din căruţă. Un echipaj de la Descarcerare a intervenit pentru a o scoate pe femeie din maşină, în timp ce fiul căruţaşului a fost preluat de medici şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
„În urma accidentului, am transportat la spital două victime, un copil de opt ani, care se afla în căruţă, şi pe şoferiţa care a rămas încarcerată. Minorul a suferit o lovitură destul de puternică la cap, având un hematom, iar femeia prezintă mai multe contuzii şi leziuni la mâini şi picioare şi o lovitură la cap. I-am predat la urgenţă stabili hemodinamic“, a declarat Eleodor Mihuţ, medic ambulanţă.
Din primele verificări la fața locului, oamenii legii spun că vinovat de producerea accidentului este căruţaşul, pentru că nu s-a asigurat atunci când a vrut să depășească.
Dacă în urma anchetei se va decide că bărbatul este vinovat, acesta va trebui să dea socoteală în faţa legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII