9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArest preventiv pentru hoţii cu lipici

Arest preventiv pentru hoţii cu lipici

Cei doi tineri prinşi de poliţişti joi, după ce au furat din trei bancomate din municipiul Craiova aproape 1.000 de lei folosind un dispozitiv cu lipici, au fost arestaţi preventiv pentru 15 zile.
Ştefan Gavrilescu, de 23 de ani, din comuna doljeană Teslui, şi Cătălin Ceauşu, de 30 de ani, din Craiova, agent de pază la REMAT, au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 3 miercuri noapte, în parcarea unui supermarket din Craiova. În urma cercetărilor s-a stabilit că tinerii sustrăseseră cu o zi în urmă aproape 1.000 de lei din trei bancomate amplasate în cartierele Valea Roşie şi Craioviţa Nouă folosind un dispozitiv cu bandă adezivă aplicat pe fanta de eliberare a banilor.  
Gavrilescu şi Ceauşu au fost reţinuţi de poliţişti, iar joi au fost prezentaţi în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
În aceeaşi zi, inculpaţii au fost duşi la Judecătoria Craiova, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 15 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU