19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil de nouă ani, strivit de combina de treierat grâul

Copil de nouă ani, strivit de combina de treierat grâul

Un băiat, de nouă ani, din comuna mehedinţeană Vlădaia, a fost strivit duminică seară sub roţile unei combine ce era condusă chiar de tatăl lui. Micuţul şi-a dat ultima suflare în braţele părintelui său, fără ca acesta să poate face ceva. „Am fost sesizaţi prin 112 că, pe un câmp din apropierea localităţii Vlădaia, un copil de nouă ani a fost strivit de combina de treierat ce era condusă de tatăl său. Când am ajuns noi la faţa locului, copilul decedase, cel mai probabil a murit pe loc. În continuare se fac cercetări“, a declarat Eugen Vlădoiu, agent-şef principal la Postul de Poliţie Vlădaia.
Bunicii copilului şi martorii susţin că micuţul ar fi încercat singur să se urce în combină din mers şi, chiar dacă a fost avertizat că este periculos, nu a ascultat.
„El era în sat, se juca împreună cu copiii şi, când a auzit că tatăl lui este la treierat, a fugit să vadă şi el cum este, cum merge maşina… S-a agăţat în spatele ei, taică-su nici nu l-a văzut. Când să ajungă la scară, a căzut şi a trecut roata peste el. I-a strivit capul. Era singurul nostru nepot“, au povestit bunicii micuţului.
Tatăl copilului spune că nu l-a văzut pe fiul său nici când a urcat în utilaj, nici când a căzut.
„Nu ştiu cum s-a întâmplat, pentru că eu nu l-am văzut, eram atent la treierat. El singur a venit să se urce în combină, eu îl lăsasem să se joace cu ceilalţi copii. Nu ştiu cum s-a întâmplat“, a spus şocat bărbatul.
Nimeni nu a mai putut face nimic pentru elevul de clasa a treia care numai ce luase vacanţă. Roţile utilajului de mare tonaj i-au trecut peste cap şi l-au strivit pe loc. Tatăl este cercetat pentru omor din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS