14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal3,5 milioane de euro în drumurile din Filiaşi

3,5 milioane de euro în drumurile din Filiaşi

Primăria Filiaşi va semna marţi un contract de 3,5 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a precizat că banii vor fi utilizaţi pentru reabilitarea drumurilor din oraş şi pentru implementarea unui sistem de supraveghere pe drumurile principale.
„Am fost la Ministerul Dezvoltării, unde am discutat cu secretarul de stat Murgeanu şi am stabilit termenele şi evaluarea proiectelor depuse prin ADR Sud-Vest Oltenia la nivelul Doljului. Marţi, voi merge împreună cu primarul de la Filiaşi pentru semnarea unui contract de 3,5 milioane de euro pentru un  program integrat de dezvoltare. De acum încolo vreau ca o zi pe săptămână  să merg la Bucureşti, la ministere, deoarece sunt o sumedenie de proiecte pentru finanţări de drumuri care urmează să fie semnate. Tot în cadrul ministerului există în prezent o analiză pentru punerea în aplicare a proiectului de modernizare a celor 10.000 de kilometri de drumuri judeţene“, a spus Giugea. Prefectul a mai spus că Ministerul Economiei ia în calcul să includă în programul său de investiţii finanţarea unor depozite subterane de gaze şi a conductei de gaz Craiova – Calafat.
„În semestrul al doilea din acest trebuie să venim noi cu propunerile pentru a fi luaţi în calcul, dacă nu anul acesta, măcar în 2012. Ministrul a acceptat o discuţie pe această temă“, a completat Giugea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII