16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAglomeraţie la Noaptea Reducerilor

Aglomeraţie la Noaptea Reducerilor

Sute de doljeni au împânzit vineri noapte, magazinul Mercur unde a avut loc o nouă ediţie
a evenimentului Noaptea Reducerilor

Tentaţia unor preţuri mai mici i-a făcut pe foarte mulţi doljeni să meargă, vineri noapte, la cumpărături în magazinul Mercur din Craiova. Acolo a avut loc a treia ediţie a evenimentului Noaptea Reducerilor, organizat sub titlul „Revoluţia  Preţurilor Mici“.
„Începând cu ora 20.00 şi până la ora 1.00, clienţii centrului comercial au putut face cumpărăturile în magazinele partenere, cu reduceri valabile doar în noaptea de 18 spre 19 februarie, reduceri de 15%, 20%, 35%, 40%, 60%, 70% şi chiar 80%“, a declarat Carmen Ponoran, reprezentant compartiment Informare în cadrul SC MERCUR SA.
Clienţii care şi-au achiziţionat câte ceva au putut participa şi la o serie de concursuri cu premii. În plus, pe parcursul evenimentului, doamnele şi domnişoarele s-au putut bucura de şedinţe gratuite de machiaj şi de o prezentare a Casei de Modă Natalia Vasiliev.

Clienţii au testat piaţa din timp

Craiovenii au fost foarte încântaţi de acest eveniment. Astfel, la ora 20.30, Mercurul era deja împânzit de oameni, iar magazinele care deciseseră să aplice reduceri de 70-80% erau pline ochi.
„Am auzit că va avea loc acest eveniment şi am decis să vin să văd ce reduceri sunt. Mi-am cumpărat nişte haine pe care le văzusem de ceva vreme şi am avut norocul să facă parte din categoria produselor al căror preţ s-a redus foarte mult“, a precizat Alina Matei, de 27 de ani, din Craiova, care vineri seară a reuşit să-şi cumpere o pereche de jeanşi cu 35 de lei şi o rochiţă cu 45 de lei.
„Eu am venit în urmă cu câteva zile şi mi-au plăcut  nişte cămăşi şi un sacou. Din fericire, le-au redus, aşa că am putut să mi le cumpăr“, a spus Elena Dincă, de 23 de ani, din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII