17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGropile declanşează airbagurile

Gropile declanşează airbagurile

Străzile din Drobeta Turnu Severin au devenit adevărate capcane pentru şoferi. În urma unor lucrări efectuate de o firmă de termoficare, pe strada Iuliu Maniu din Drobeta Turnu Severin s-au format adevărate cratere.
Ieri-dimineaţă, un severinean a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o groapă lăsată nesemnalizată. Chiar dacă maşina nu a fost avariată în exterior, în interior a fost distrusă în proporţie de 50%. Airbagurile, bordul şi parbrizul maşinii au fost avariate. „Mergeam cu maşina pe stradă şi dintr-o dată m-am trezit cu airbagurile în faţă şi cu parbrizul spart. Am intrat într-o groapă care era foarte adâncă şi acoperită cu apă de la ploaie. Acum nici nu ştiu cine o să mă despăgubească pentru că gropile sunt făcute de firma angajată de primărie să facă nişte lucrări de termoficare. Nu era semnalizată, nu era marcată, era întuneric. Bine că nu am avut viteză pentru că altfel nu ştiu ce se întâmpla“, a declarat Dragoş Vătuiu, proprietarul autoturismului.
„Am fost sesizaţi că pe strada Iuliu Maniu din Drobeta Turnu Severin a avut loc un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale. Am ajuns la faţa locului şi am constatat că este vorba despre un autoturism care a intrat într-o groapă, iar în urma impactului maşina a fost avariată. În continuare se fac cercetări pentru a se vedea modul în care cetăţeanul va fi despăgubit“, a declarat poliţistul de caz.
Fiindcă nu avea asigurare Casco, severineanul trebuie acum să dea în judecată Primăria Drobeta Turnu Severin pentru a recupera paguba. Reprezentanţii primăriei şi cei ai firmei de termoficare (Confort) au refuzat să comenteze incidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII