9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCriminalul a fost prins

Criminalul a fost prins

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au reuşit să-l prindă sâmbătă pe autorul crimei din comuna doljeană Urzicuţa.
Principalul suspect – Nicolae Miculescu, de 44 de ani, fiul victimei – a venit sâmbătă acasă, cât mai discret posibil, ca să fie totuşi prezent la înmormântarea mamei sale şi să nu dea rudelor de bănuit că ar avea vreo legătură cu uciderea acesteia. Supraveghind zona, poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au prins şi l-au condus la Craiova pentru audieri. În faţa procurorului şi a poliţiştilor, Miculescu a recunoscut că, beat fiind, s-a certat cu mama lui – Maria Popa, de 68 de ani, din Urzicuţa – pe motiv că nu-i dădea şi lui bani din ajutorul social. La un moment dat, a pus mâna pe un lemn şi i-a dat în cap femeii, iar după ce aceasta a decedat, a îngropat-o în pivniţă, alături de butoaiele de vin şi borcanele pentru murături, într-o groapă de numai 50 de centimetri adâncime, sperând că nu va fi descoperită.
Miculescu a fost reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar duminică a fost prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Judecătorii au fost de acord cu arestarea inculpatului, însă numai pentru 20 de zile. Dacă magistraţii îl vor găsi vinovat, el riscă să stea până la 25 de ani în spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU