9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalModificări în programul de transport judeţean

Modificări în programul de transport judeţean

Programul de transport public rutier de persoane în trafic judeţean 2008 – 2011 a fost actualizat la sfârşitul lunii iulie printr-o hotărâre a Cosiliului Judeţean Dolj. 18 dintre cele 124 de trasee din judeţul Dolj au suferit modificări în ceea ce priveşte graficul de circulaţie, prelungirea traseelor sau suplimentarea numărului de curse.
Printre traseele care au suferit modificări se numără Craiova – Podari – Ţuglui, Craiova – Bucovăţ – Sărbătoarea, Craiova – Moţăţei -Maglavit, Craiova – Pieleşti – Câmpeni, Craiova – Goeşti – Melineşti sau Craiova – Segarcea – Băileşti. Reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române (ARR) – Agenţia Dolj au precizat că, în aceste condiţii, începând de luni, 23 august, Agenţia Dolj primeşte din partea operatorilor de transport care operează pe traseele la care au fost aduse modificări solicitări pentru înlocuirea caietelor de sarcini.
Potrivit reprezentanţilor ARR Dolj, înlocuirea caietelor de sarcini nu costă şi constă în anularea celor vechi şi emiterea unora în care să fie cuprinse ultimele modificări. Programul de transport public rutier de persoane în trafic judeţean 2008 – 2011 actualizat poate fi găsit pe pagina de internet a Consiliului Judeţean Dolj – www.cjdolj.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU