9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA vrut să îşi ia viaţa

A vrut să îşi ia viaţa

O tânără de 20 de ani, din comuna Găneasa, a vrut să îşi pună capăt zilelor. Ea a fost salvată de prieteni, care au găsit-o la timp şi au anunţat echipajul SMURD.

Diana Ilie, de 20 de ani, din comuna Găneasa, sat Dranovăţu, a vrut să îşi pună capăt zilelor vineri seară, încercând să se spânzure cu un cablu electric. Potrivit vecinilor, fata s-ar fi certat la telefon cu iubitul ei, înainte să recurgă la gestul extrem. Tânăra era singură acasă în momentul în care a fost găsită atârnând în ştreang. Ea a fost salvată chiar de iubitul ei, care, atunci când a văzut că Diana nu mai răspunde la telefon, a rugat nişte amici să meargă să o caute. Aceştia au găsit-o într-un grajd din gospodărie, cu un cablu legat de gât.
„Fata a stat la bar cu prietenii. Am auzit că a vorbit la telefon cu iubitul ei, după care le-a spus celor de la bar că vrea să se omoare. Probabil că s-a certat cu el. Ea a plecat acasă, iar la scurt timp tinerii au primit telefon de la iubitul ei. Acesta i-a anunţat că Diana nu mai răspunde la telefon. El i-a rugat să meargă să o caute. Barmanul şi fratele său, precum şi alţi tineri plecaţi în căutarea ei au găsit-o spânzurată în grajd. I-au tăiat cablul şi au anunţat imediat poliţia şi SMURD-ul“, au declarat vecinii tinerei.

A treia tentativă

La locul incidentului au sosit poliţia şi un echipaj SMURD. „Paramedicii au stabilizat-o, după care au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina“, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
Potrivit medicilor, în prezent, fata se afla în afara oricărui pericol.
Diana Ilie nu este la prima tentativă de suicid. Apropiaţi ai acesteia spun că tânăra ar mai fi încercat de două ori să-şi pună capăt zilelor. „Fata a mai vrut să îşi ia viaţa de două ori. Acum doi ani a încercat să se spânzure, dar i s-a rupt funia. Anul acesta a înghiţit mai multe pastile. Cred că ar trebui să beneficieze de un consult de specialitate“, sunt de părere apropiaţii Dianei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII