10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOameni rupţi de lume

Oameni rupţi de lume

Şapte familii din satul Ghelmegioaia, judeţul Mehedinţi, se tem că vor rămâne izolate, după ce, în urmă cu câteva zile, o echipă de muncitori de la CFR a executat nişte lucrări la pasajul de cale ferată din zonă şi a distrus singura cale de acces atât spre sat, cât şi spre cimitir. Nu este pentru prima dată când oamenii se confruntă cu această problemă. Acum patru ani, tot în urma unor lucrări ale celor de la CFR, a fost blocat accesul la drumul principal. Atunci, problema s-a rezolvat prin intervenţia primarului şi a autorităţilor judeţului Mehedinţi. De data aceasta, oamenii au cerut sprijin prefectului. Aceştia sunt bătrâni şi bolnavi, iar câţiva dintre ei fac dializă pe trei ori pe săptămână. Închiderea drumului ar presupune ca bolnavii să parcurgă zeci de kilometri până la DE 70 pentru a-şi face tratamentele.
„Până acum câ­teva zile, pasajul era bun, se putea trece cu maşina dincolo, dar au venit nişte mun­citori de la CFR şi l-au spart! Nu mai poţi trece cu nimic, nici cu căruţa“, a spus un localnic.
Prefectul de Mehedinţi, Ion Mîţu, a primit asigurări de la reprezentanţii CFR – Infrastructură că situaţia se va rezolva rapid. Acesta a spus că va merge la faţa locului pentru soluţionarea problemei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU