14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a gazat în propria maşină

S-a gazat în propria maşină

Un bărbat de 38 de ani, care fusese dat dispărut de familie sâmbătă, a fost găsit mort în aceeaşi zi, într-un Oltcit parcat lângă lacul Tanchiştilor de la marginea Craiovei.
Un tânăr care a trecut sâmbătă, în jurul orei 15.00, pe lângă lacul Tanchiştilor din Craiova, a observat un Oltcit parcat în zonă în care se afla un bărbat care părea mort. Tânărul a anunţat poliţiştii Secţiei 4 Craiova, care au venit la faţa locului şi au stabilit că bărbatul din maşină era Gheorghe Potânghe, de 38 de ani, din Craiova, care fusese dat dispărut de familie la Secţia 5 în dimineaţa aceleiaşi zile.
Din primele verificări s-a stabilit că a fost vorba de o sinucidere, mai ales că pe corpul său nu au fost descoperite urme de violenţă. Cauza morţii a fost cel mai probabil intoxicaţia cu gazele de eşapament ale maşinii, al cărei motor mersese până a rămas fără benzină. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a parcat maşina într-o zonă puţin circulată, a legat capătul unui furtun improvizat la ţeava de eşapament a Oltcitului, iar celălalt capăt l-a băgat în portbagaj, pe care l-a etanşat cu nişte cârpe, ca şi gurile de ventilaţie ale maşinii. După aceea s-a urcat la volan, a închis toate geamurile şi a pornit motorul. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că corpul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morga Spitalului Municipal „Filantropia“ pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu certitudine a cauzei morţii. Asupra bărbatului nu a fost găsit un bilet de adio prin care să îşi explice gestul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

46 COMENTARII