19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj300 de elevi din ţară vin în tabără la Săcelu

300 de elevi din ţară vin în tabără la Săcelu

Vara aceasta, tabăra de la Săcelu va fi ocupată în întregime, aici fiind aşteptaţi aproximativ 300 de elevi din toată ţara. Sezonul taberelor va începe odată cu startul vacanţei de vară, din 14 iunie în fiecare săptămână cele zece camere cu 50 de locuri vor fi ocupate.
„Pe tot parcursul verii aşteptăm aproximativ 300 de elevi. Avem cereri de la unităţi şcolare din Galaţi, Tulcea, Buzău, Vaslui, Giurgiu, Constanţa sau Bucureşti. La Tabăra Şcolară Săcelu avem condiţii foarte bune şi pentru 59 de lei pe zi servim şi masa. Este pensiune completă. Avem grup sanitar în fiecare cameră, camera are cinci paturi, avem bucătărie modernă. Investiţiile s-au făcut anul trecut. Copiii care vin aici vizitează şi multe locuri frumoase din judeţ, mănăstirile, Valea Sohodolului“, a spus Doina Marica, directoarea Direcţiei de Tineret Gorj.
În cazul în care elevii vor avea nevoie de asistenţă medicală, reprezentanţii taberei Săcelu vor amenaja un cabinet medical.
„Cei de la Direcţia de Sănătate Publică vor aduce un asistent medical care va sta în tabără atâta vreme cât acolo vor fi cazaţi copii. În fiecare an am asigurat asistenţă medicală. Noi cumpărăm medicamentele necesare“, a adăugat Doina Marica. În perioada următoare, la tabăra din Săcelu vor veni mai multe grupuri de elevi din ani terminali, care vor organiza aici banchete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU