11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRăniţi pe motocicletă

Răniţi pe motocicletă

Trei persoane din Craiova au fost rănite, sâmbătă noapte, în urma a două accidente de circulaţie în care au fost implicate o motocicletă, respectiv un scuter. Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, sâmbătă, în jurul orei 21.45, Elena Dodocioiu, de 19 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Carol I din Craiova, a încercat să întoarcă şi a fost lovită în plin de o motocicletă condusă din sens opus de Cătălin Tică, de 19 ani, din Craiova.
În urma impactului dintre motocicletă şi autoturism, motociclistul a fost rănit grav, iar pasagerul de pe motocicletă, Daniel Nicolae, de 18 ani, din Craiova, a scăpat cu leziuni uşoare. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că responsabilă de producerea accidentului este tânăra şoferiţă, care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere. În acest caz, poliţiştii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Tot sâmbătă, în jurul orei 24.00, un bărbat de 35 de ani, care conducea un motoscuter pe DN 56, în afara localităţii Podari, din cauza vitezei excesive, într-o curbă deosebit de periculoasă şi în pantă, a pierdut controlul vehiculului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de parapetul metalic de pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat peste parapet şi a fost rănit grav.
Poliţiştii au stabilit în acest caz că motoscuterul, cu capacitatea de 49,3 cm3, nu era înregistrat, iar bărbatul nu avea permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII