11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDragoste cu năbădăi între un bărbat şi nora lui

Dragoste cu năbădăi între un bărbat şi nora lui

Dragoste cu năbădăi într-o comună din judeţul Mehedinţi. După ce s-a măritat cu cel despre care a crezut că este alesul ini-mii sale, o femeie din localitatea Balta Verde, comuna Gogoşu, s-a îndrăgostit de socrul ei. Elena Iagăru a fugit din căminul conjugal, cu un copil în braţe, urmată de bunicul celui mic, Dumitru Iagăru, iar după ce a făcut două fete a ajuns să fie mama vitregă a soţului ei.

Într-o familie din Mehedinţi, viaţa bate filmul. În rolul principal este Elena, o femeie de 45 de ani, despre care vecinii spun că a fost iubăreaţă foc la viaţa ei. În rolul secundar, Dumitru, socrul femeii, considerat un Casanova de Balta Verde.
„A plecat de 23 de ani şi m-a lăsat pe mine cu cinci copii, pentru a trăi cu nora mea, care atunci avea 18 ani şi el aproape 40. Acum ea are un act lăsat de soţul meu înainte să moară prin care poate să vină şi să îmi ia casa. Ne-a dat în judecată că are acte şi testament şi acum eu, femeie bătrână, o să rămân fără casa în care am stat o viaţă. Ea, înainte să plece, a avut un băiat cu copilul meu şi după ce l-a luat pe Mitică, bărbatul meu, a mai făcut două fete. Chiar el, înainte să moară, mi-a spus că sunt fetele lui cu ea. De mine nu a vrut să divorţeze. Îi port numele, pentru că mi-a spus că vrea totuşi să am şi eu o pensie de pe urma lui“, a spus Maria Iagăru, soacra femeii.
Prins în mrejele tinerei, bărbatul care era cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât nora sa şi-a părăsit cei cinci copii şi consoarta şi a început altă viaţă alături de soţia fiului său cel mare.
„Tatăl meu a plecat cu cumnata mea, care mi-a devenit mamă vitregă, când eu eram mică şi de atunci nu am mai văzut de la el o bucată de pâine“, a declarat Maria Tilibaşă, cumnata şi fiica vitregă a Elenei Iagăru.
Unul dintre fiii bărbatu lui a sesizat încă de la începutrelaţia dintre cumnata sa şi tatăl lui. „De la nunta fratelui meu cu cumnata mea am văzut că este ceva în neregulă, şi când m-am certat cu tata i-am spus că ştiu că trăieşte cu ea şi a recunoscut“, a spus Jenică Iagăru, fiul cel mare al bărbatului iubăreţ.

Soţul înşelat a ajuns la spitalul de nebuni

Toate ar fi fost bune şi frumoase, dar, în urmă cu aproape doi ani, Dumitru Iagăru a murit. Înainte de asta a făcut un act cu concubina sa prin care împrumuta de la ea în faţa notarului 10.000 de euro şi se obliga ca, dacă nu va putea să-i restituie, concubina să ia casa unde locuia fosta soţie şi cei cinci copii.
„Soţia mea a plecat cu tata. Am făcut un copil cu ea, iar după aceea ea a plecat cu tata şi au avut doi copii împreună. Tot satul ştie că sunt făcuţi cu el. Eu am ajuns la spitalul de nebuni după ce m-a părăsit“, a spus Sever Iagăru, bărbatul înşelat.
Şi câteva rude ale lui Dumitru Iagăru, care aveau bunuri la comun cu acesta, au început să aibă de suferit de pe urma concubinei.
„Ea cu toată lumea din sat se ceartă. Mie vrea să îmi ia pământul unde am grajd, am animale. Spune că are acte de la Dumitru că el i-a lăsat tot. Cum să îmi ia mie pământul? Păi ce femeie e asta când a trăit cu socrul ei?! S-a ţinut şi cu ginerele meu“, a spus Ion Cucu, localnic din Balta Verde.

Gura lumii

Despre focul iubirii din Balta Verde povesteşte tot satul. „Şi el, şi ea au fost iubăreţi, pentru că ea s-a măritat la 16 ani cu Sever şi la doi ani, după ce a făcut un copil, a plecat şi a trăit 20 şi ceva de ani cu socrul ei. Şi lui îi plăcea să aibă aventuri, pentru că nu a fost singura relaţie“, a spus Eugenia David, vecină.
Elena Iagăru este însă mândră de viaţa ei conjugală şi chiar recunoaşte că a trăit cum a vrut ea.
„În primul rând, eu am făcut ce am vrut cu viaţa mea şi nu poate să mă judece nimeni. Am trăit cu cine am vrut eu. M-am despărţit de soţul meu, pentru că nu puteam să trăiesc cu un astfel de om. Când eu am plecat, socrul meu a mers cu mine pentru că a văzut că vreau să muncesc şi împreună am făcut casa unde stau acum. Eu i-am împrumutat 10.000 de euro şi am făcut un act prin care, dacă el murea, pentru că era bolnav şi eu am avut grijă de el, familia lui să îmi dea banii şi casa de acolo. Este un act legal, iar eu i-am dat în judecată ca să îmi câştig dreptul. Lumea vorbeşte ce vrea. Eu am acte şi o să câştig“, a spus Elena Iagăru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII