10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a închis Şcoala nr. 2

S-a închis Şcoala nr. 2

Gripa nouă a mai închis o şcoală în Craiova. Este vorba de Şcoala Generală nr. 2, ale cărei cursuri, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, au fost suspendate începând de ieri, pentru şapte zile din cauza confirmării a încă două cazuri de îmbolnăvire cu AH1N1: un elev din clasa a VI-a B şi altul din clasa a VII-a B.
Tot pentru şapte zile a fost suspendată activitatea şi la clasa a V-a B de la Şcoala Generală nr. 32, a clasei a V-a A de la Liceul „Traian Vuia“ şi a clasei a XIII-a G de la Liceul „Ilie Murgulescu“. De asemenea, a mai fost anunţată şi îmbolnăvirea unui elev de la clasa a VI-a B a Şcolii nr. 21 din Bănie, clasă a cărei activitate a fost deja suspendată pe 17 noiembrie.  
Cele şase cazuri noi în rândul elevilor au fost confirmate de marţi de la prânz până ieri la aceeaşi oră. În aceeaşi perioadă au mai fost diagnosticaţi cu gripă AH1N1 un bărbat din Craiova, de 54 de ani, şi altul de 40 ani, din comuna Breasta.
Numărul total al cazurilor de gripă nouă a ajuns în Dolj la 103, dintre care 79 sunt vindecate, iar 24 sunt izolate şi primesc tratament antiviral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII