9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRăniţi în stare de şoc

Răniţi în stare de şoc

16 persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova după accidentul de tren petrecut în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Cârcea. Potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare, toţi pacienţii aveau leziuni uşoare – contuzii, entorse, escoriaţii – care nu au necesitat internare, iar doi dintre ei au suferit atacuri de panică.
„Li s-au acordat îngrijiri şi au fost externaţi pentru că nu puneau probleme din punct de vedere medical. Printre răniţi s-au aflat o femeie, de 70 de ani, şi un bărbat, de 68 de ani, care, din cauza vârstei şi a şocului suferit, au avut nevoie de consiliere psihologică“, a declarat Ilie Preda, directorul de îngrijiri al Spitalului de Urgenţă din Craiova.
Cele 16 persoane care au ajuns la spital au fost: Gheorghe Brează, de 66 de ani, din Drobeta Turnu Severin, Marin Nicola, de 38 de ani, din Cerăt, Jan Petrof, de 42 de ani, din Craiova, Maria Grigore, de 70 de ani, din Craiova, Cornelia Niţă, de 54 de ani, din Izvoarele, judeţul Prahova, Pamfil Niţu, de 43 de ani, din Rădăcineşti – Vâlcea, Florin David, de 41 de ani, din Craiova, Mihai Mereuţă, de 32 de ani, din Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, Cristian Ghena, de 30 de ani, din Roşiorii de Vede, Ion Graure, de 62 de ani, din Craiova, Alexandru Băjan, de 41 de ani, din Videle, Zaharia Vijulie, de 56 de ani, din Drobeta Turnu Severin, Marius Bogdan Amos, de 45 de ani, din Păltiniş, judeţul Caraş-Severin, Ion Mureş, de 42 de ani, din Craiova, Maria Boloş, de 77 de ani, din Timişoara, şi Alexandru Georgescu, de 68 de ani, din Craiova.
De starea sănătăţii celor răniţi în accidentul feroviar s-a interesat şi ministrul transporturilor. Radu Berceanu a ajuns în jurul orei 9.30 la Spitalul de Urgenţă din Craiova, însă a aflat cu stupoare că nici unul dintre răniţi nu se afla internat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII