19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a bătut concubina cu bâta şi lanţul

Şi-a bătut concubina cu bâta şi lanţul

O tânără de 17 ani, din comuna Vâlcele, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce concubinul ei a bătut-o pentru că o bănuia de infidelitate.

Cristian Ciobanu, de 29 de ani, din Vâlcele – Olt, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, spun anchetatorii, când a început să o lovească pe Mihaela B., de 17 ani, cu o bâtă. După ce i-a aplicat mai multe lovituri în cap şi pe corp, bărbatul, orbit de gelozie, a luat un lanţ cu care a continuat să o bată. Apoi, tânărul s-a culcat, în timp ce fata zăcea într-o baltă de sânge. Vineri dimineaţă, poliţiştii din comună au aflat de la vecini că în locuinţa celor doi s-au auzit ţipete şi s-au deplasat imediat la faţa locului, găsind-o pe minoră mai mult moartă decât vie.
„Am fost sesizaţi că, în noaptea de joi spre vineri, Cristian Ciobanu şi-a agresat concubina în locuinţa sa. Tânăra prezenta hemoragie în zona craniană. Concubinul ei s-a comportat agresiv cu noi şi am fost nevoiţi să-l imobilizăm“, a explicat şeful postului de poliţie din localitate, Nicolae Dincă. Potrivit anchetatorilor, fata susţine că iubitul ei ar fi încercat să o spânzure. Poliţiştii spun însă că nu au fost găsite urme specifice în zona gâtului victimei.

Ambulanţa a ajuns după două ore

Localnicii susţin că ambulanţa ar fi ajuns la victimă abia după două ore de când a fost chemată. Poliţiştii spun că au fost nevoiţi să sune de mai multe ori la Dispeceratul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt pentru ca salvarea să se deplaseze la faţa locului. Directorul de la Ambulanţă, George Filip, spune însă că salvarea nu avea cum să întârzie atât de mult şi că a intervenit la timp.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost internată în secţia Anestezie Terapie Intensivă. Ciobanu a fost dus la Postul de Poliţie din Vâlcele, fiind audiat mai multe ore. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că regretă fapta comisă şi că se va sinucide.    

Iubire oarbă

Mihaela B. şi Cristian Cojocaru sunt împreună de aproape un an. La scurt timp după ce l-a cunoscut pe Cristian, fata a abandonat şcoala. Părinţii ei nu au fost de acord cu relaţia lor, după cum spun rudele. „Părinţii nu au lăsat-o de la început cu el, că e un beţivan şi a mai fost însurat. Ea nu i-a ascultat. A lăsat şcoala şi s-a mutat cu el. Mama ei s-a dus cu poliţia să o ia acasă, dar ea n-a vrut, a zis că el e iubirea vieţii ei şi că rămâne acolo“, a povestit o vecină.

Arestat de două ori

Conform poliţiştilor, Cioba-nu a fost arestat de două ori, pentru furt şi pentru viol. El a fost trimis în judecată şi pentru alte fapte, printre care şi violare de domiciliu, dar judecătorii l-au lăsat în libertate pe motiv că nu prezintă pericol public.
În prezent, bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor. „În urma examinării medico-legale, s-a concluzionat că leziunile traumatice au pus în primejdie viaţa victimei. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, agresorul fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor“, a precizat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Conform procurorului Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru fapta sa, Cristian Ciobanu riscă între cinci şi zece ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII